Πολιτικα κι οχι ερωτικα τα κινητρα του αεροπειρατη

Σε φιάσκο των αιγυπτιακών μέσων ενημέρωσης, αλλά και του Reuters αποδίδεται η δημοσιοποίηση του ονόματος του 59χρονου καθηγητή πανεπιστημίου Ιμπραχίμ Σαμάχα ως τον άνθρωπο που πραγματοποίησε την αεροπειρατεία στο Airbus A320 των Αιγυπτιακών Αερογραμμών.
Ο κ. Σαμάχα μιλώντας στην αραβόφωνη έκδοση του βρετανικού σταθμού BBC ξεκαθάρισε πως δεν είναι ο αεροπειρατής.

Εν τω μεταξύ, οι Αιγυπτιακές Αρχές ανακοίνωσαν νωρίς το μεσημέρι πως ο δράστης είναι Seif El Din Mustafa (Σαΐφ Ελ Ντι Μουσταφά) και πως τα κίνητρά του είναι πολιτικά και όχι ερωτικά όπως είχε αρχικά διαρρεύσει.
Πρόκειται για αντιπολιτευόμενο της κυβέρνησης Ελ Σίσι και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρώην στέλεχος του αιγυπτιακού στρατού και των δυνάμεων ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αεροπειρατής φέρεται στα αιτήματα που έχει θέσει να συμπεριλαμβάνει και την αποφυλάκιση ατόμων -κυρίως γυναικών- από αιγυπτιακές φυλακές. Ζητά να μιλήσει με εκπρόσωπος της ΕΕ, ενώ οι αιγυπτιακές Αρχές δεν συζητούν θέμα αποφυλάκισης ατόμων από τις φυλακές.
Πηγή: athensvoice.gr
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ