Τακτική είχε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Με τακτική πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, οπου σήμερα  το μεσημέρι ολοκληρώνει την προετοιμασία, για τον τελευταίο εκτός έδρας φετινό παιχνίδι του με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.  Ετσι λοιπόν ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του δεν δούλεψαν στην ένταση, μα στην ουσία. Στην τακτική και την στρατηγική που πρέπει ν? ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει το σημαντικότερο βήμα για την διατήρηση της πρώτης θέσης στα Play Offs. Μια θέση την οποία κατέκτησε και στην κανονική διάρκεια της Super League.
Προβλήματα τραυματισμών πέρα από τα γνωστά των Βαρέλα, Μυστακίδη δεν υπάρχουν, ενώ η λίστα των απουσιών συμπληρώνεται από τους τιμωρημένους Ουάρντα, Σάκχοφ που θα εκτίσουν την τελευταία αγωνιστική της ποινής που τους επιβλήθηκε για τον αγώνα της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θ? αναχωρήσει για την Αθήνα. Το πλεονέκτημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πως θα έχει στην διάθεση της και την Κυριακή τον Λέο Μάτος, που δεν ανακοινώθηκε τιμωρία και η παρουσία του στον αγώνα της Αθήνας, θα είναι ενισχυτικό στοιχείο για την προσπάθεια κατάκτησης θετικού αποτελέσματος. 
ΑΠΕ ΜΠΕ
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ