Τέλος ο Μαρκόπουλος από τον ΠΑΟΚ

Φινάλε μπαίνει στην πολυετή επαγγελματική συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Μετά από 8 χρόνια ισχυρής σχέσης, εντός και εκτός γηπέδου, οι δύο πλευρές ολοκληρώνουν τη δέσμευσή τους, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.  
Το γεγονός γνωστοποίησαν επίσημα, με ανακοίνωσή τους, οι «ασπρόμαυροι», στην οποία αναφέρεται:
«Μετά από οκτώ χρόνια κοινής προσπάθειας, στην πορεία της οποίας ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος, ήταν απόλυτα αξιοπρεπής και πολλές φορές ξεπέρασε τα όρια και τις δυνατότητές του, ήρθε η ώρα για να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους με έναν σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο, τον Σούλη Μαρκόπουλο.
 Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια μία μοναδική τακτική για την ιστορία του συλλόγου και τις συνήθεις πρακτικές που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό. Περιέβαλε με απόλυτη εμπιστοσύνη τον Σούλη Μαρκόπουλο. Μία εμπιστοσύνη που δεν την επέβαλε ο προπονητής, αλλά την κέρδισε. Μία εμπιστοσύνη που δεν την ζήτησε, αλλά του προσφέρθηκε απλόχερα και μάλιστα με τρόπο που δεν έχει συναντήσει ποτέ κανείς και αυτή ακριβώς η λογική είναι που θα πρέπει να κυριαρχεί στον αθλητισμό. Και φυσικά στον ΠΑΟΚ.
 Ο Σούλης Μαρκόπουλος με την σειρά του, τίμησε και με το παραπάνω κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό αυτού του συμβολαίου ζωής που είχε με την ομάδα μας τα τελευταία οκτώ χρόνια. Και το έκανε με την ψυχή του, με αξιοπρέπεια και πάντα με χαμηλούς τόνους. Έτσι ακριβώς όπως τον μάθαμε από την πρώτη μας συνεργασία τη δεκαετία του ’90. Όλα όμως έχουν μία αρχή και ένα τέλος.
 Ευχαριστούμε τον Σούλη Μαρκόπουλο για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ