Πέρασε η Καρίτσα μέσα από τον Ποσειδώνα (ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ντέρμπι για όλα τα γούστα.Με γκολ με κόκκινη με καλές και κακές στιγμές, σε ένα παιχνίδι που σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του έπαιξαν και οι προπονητές των ομάδων.
Το γκολ του Ανέστη Μαυρίδη στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση,ενώ λίγο πριν είχαμε την αυστηρή κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Μπέη με δεύτερη κίτρινη.Είναι αξιο να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων δώσανε το καλύτερο τους εαυτό για το αποτέλεσμα , αλλά σε επαγγελματικά πλαίσια που θα ζήλευαν πολλές μεγάλες ομάδες.
Επίσης άξιο αναφοράς είναι η συσπείρωση των παιχτών της Καρίτσας μετά την αποβολή κάτι που έφερε και το νικητήριο γκολ.


Μετά το παιχνίδι ο σκόρερ και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές των νικητών (δύσκολο να βρεις υστερήσαντα) μας δήλωσε:
Μαυρίδης Ανέστης
 Η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα μας πείσμωσε ώστε να βγάλουμε πάθος και εγωισμό,επίσης θεωρώ ότι η άδικη κόκκινη κάρτα μας πείσμωσε ακόμη περισσότερο ώστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.Όλα κύλησαν όπως μας τα ζήτησε ο προπονητής.
Στην ερώτηση μας για το δεύτερο παιχνίδι ο επιθετικός της Καρίτσας μας είπε ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι που θα προσπαθήσουμε επίσης να κερδίσουμε. 




Οι συνθέσεις των ομάδων
Ποσειδών Π.Π.Π. (Παναγιώτης Παρασίδης):
 Ταταρίδης, Σδούγκας, Κατσαρός (87΄Γιαπιτζής), Κολαξίδης, Αποστολίδης, Τροΐρης, Οικονόμου, Χρυσόπουλος (70΄Γκανάβας), Παυλίδης, Κυρτέγος και Καλαμπάκας

ΑΕ Καρίτσας (Σάκης Λιάγκας):
 Τσιλεγκερίδης, Τζιάμας, Αετός, Μπουτογιάννης, Ευθυμιάδης, Μπέης, Δαλαμήτρας, Παπαστεργίου (85΄Τρικαλόπουλος), Μητράκας (80΄Δεμηρτζόγλου), Μαυρίδης και Ταρασιάδης (90΄Ελυσιάδης)

Διαιτητές:
Συμεωνίδης με βοηθούς τους Θεοδώρου και Βρούζο. Τέταρτος ο Γκαραγκάνης

Το Βίντεο του Αγώνα


Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

1 σχόλια:

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ