Πανικός στην Αλγερία με…UFO που προκάλεσε υδροστρόβιλο (Video)

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στην Αλγερία ύστερα από έναν εκπληκτικό υδροστρόβιλό που προκλήθηκε κοντά στις ακτές της χώρας.
 Πολίτες κατέγραφαν το καιρικό φαινόμενο όταν μέσα στον ορίζοντα εμφανίστηκε ένα ιπτάμενο αντικείμενο να περνάει κοντά από τον υδροστρόβιλο. Όταν το βίντεο ανέβηκε στο ίντερνετ αυτό και μόνο το σημείο ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει νέες θεωρίες συνωμοσίας αναφορικά με την ύπαρξη εξωγήινων, με τον άνθρωπο που ανέβασε το βίντεο να πιστεύει το ίδιο.  
« Ορισμένοι από τους ανθρώπους που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού λένε ότι έμοιαζε με UFO στα σύννεφα και λίγο αργότερα δημιουργήθηκε υδροστρόβιλος στα ανοιχτά των ακτών της Αλγερίας», εξηγεί ο Tyler Glockner από το «SecureTeam» το οποίο ανεβάζει βίντεο και υλικό αυτού του περιεχομένου.
Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ήταν απλά ένας υδροστρόβιλος και το «αντικείμενο» που πέρασε από το σημείο ήταν απλά ένα πουλί στον ουρανό
topontiki
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ