Μουσική πρόταση της εβδομάδας: Νατάσσα Μποφίλιου Βαβέλ!


Γράφει η Κωνσταντίνα Τομπουλίδου...
Είναι ο όγδοος κατά σειρά προσωπικός δίσκος της ερμηνεύτριας τραγουδίστριας, Νατάσσας Μποφίλιου, που κυκλοφόρησε στις 21 Ιουνίου από την Feelgood Records και συμπεριλαμβάνει συνολικά 12 καινούρια κομμάτια. Μεταξύ των οποίων: «Αντιγόνη», Αντιγόνη», «Τα δικά μου τραγούδια», «Hotel Vienna», «Τα μεθύσια», «Άνθρωπος του κόσμου», «Η ομορφιά στην Αθήνα», «Ανταλλάγματα» κ.α.

Η Νατάσσα Μποφίλιου μένει πιστή στους συνεργάτες της καθώς από τον πρώτο της δίσκο Εκατό μικρές ανάσες (2005) στίχοι και μουσική υπογράφουν Γεράσιμος Ευαγγελάτος και Θέμης Καραμουρατίδης αντίστοιχα. Η όμορφη αυτή τριανδρία της έντεχνης ελληνικής μουσικής περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, για τη παρουσίαση του καινούριου δίσκου «Βαβέλ». Την Δευτέρα 8 Αυγούστου στο αρχαίο θέατρο Δίον, είναι προγραμματισμένη η επίσκεψη τους, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου.


Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ