Ο θρύλος του Ταρζάν ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη, από τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Γέιτς!


Γράφει η Κωνσταντίνα Τομπουλίδου

Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γέιτς έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία των τελευταίων ταινιών, του μάγου Χάρι Πότερ. Φέτος τον Ιούλιο μας παρουσιάζει με ένα δικό του τρόπο, την επανέκδοση του θρύλου Ταρζάν, σε μία τρισδιάστατη εκδοχή. Στο ρόλο του Ταρζάν ο ηθοποιός Αλεξάντερ Σκαρσγκαρντ, γνωστός από τη σειρά του HBO «True Blood».


Λίγα λόγια για τη πλοκή:
Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν (Σκάρσγκαρντ) άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή του Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδου του Γκρέιστοουκ, µε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν (Ρόµπι) στο πλευρό του. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο Στρατηγό, Λεόν Ροµ (Γουόλτζ). Αυτοί όμως, που κρύβονται πίσω από την τρομερή σκευωρία δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να επακολουθήσει.



Ο Ταρζάν είναι ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από τον αμερικανικό συγγραφέα τον Έντγκαρ Ράις Μπάροου και επιστρέφει στους κινηματογράφους ύστερα από τη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney πριν από 16 χρόνια!


Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ