Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας προς «ανησυχούντες» επιστήμονες Ν.Δ:Δεν ξέρατε, δε ρωτάγατε;

Είχαν πολύ διάβασμα, φαίνεται, οι επιστήμονες της Ν.Δ όταν το κόμμα τους χαντάκωνε επί χρόνια κι αποτέλειωνε επί εποχής μνημονίων τη δημόσια υγεία και δεν το ‘χαν πάρει χαμπάρι. Τώρα που σήκωσαν κεφάλι από τα βιβλία, είδαν ότι κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ και είπαν να τα ρίξουν όλα πάνω του.
Αλλά, καθώς μπήκαν φουριόζοι, χωρίς να πάρουν πρώτα όλη την απαραίτητη πληροφόρηση και χωρίς να επεξεργαστούν τις όποιες πληροφορίες μάζεψαν, δεν κατάφεραν να αποφύγουν, οι έρμοι, το ρεζιλίκι.
Να ενημερώσουμε λοιπόν τη Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ, που σε πρόσφατη εκδήλωσή της στην Κατερίνη, ανακάλυψε την … Αμερική, ότι το Νοσοκομείο Κατερίνης, έχει -είναι αλήθεια- και σήμερα ελλείψεις σε γιατρούς, γιατί οι δικοί της ιδεολογικοί πάτρωνες και συνοδοιπόροι (Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ) είχαν φροντίσει να βάλουν βαθειά το χεράκι τους για να βγάλουν τα ματάκια του δημόσιου συστήματος υγείας (85 δισ. φέσωσαν τον ελληνικό λαό με τα σκάνδαλά τους!), αποψιλώνοντάς το από γιατρούς και κλινικές, σφραγίζοντας μάλιστα το έγκλημα και με μνημόνια που απαγόρευαν την επαναστελέχωση των δημόσιων νοσοκομείων με το απαραίτητο προσωπικό.
Να πληροφορήσουμε την, ανενημέρωτη ίσως,  Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ, ότι το «φιάσκο» με τη ΜΕΘ των 12 κλινών του Νοσοκομείου ήταν γνωστό απ’ όταν άνοιξε, μετά από τρεις δεκαετίες και βάλε, το πολυδιαφημισμένο και πλήρως εξοπλισμένο νέο Νοσοκομείο, με κλειστή-θεόκλειστη όμως τη ΜΕΘ, χρόνια τώρα. Κι όταν η νέα κυβέρνηση κατάφερε επιτέλους να την ανοίξει, έστω τις 5 κλίνες, έστω με αποσπασμένους και επικουρικούς γιατρούς, δεν κοκορεύτηκε ποτέ για λειτουργία της σε πλήρη ανάπτυξη.
Να καθησυχάσουμε πάντως τη Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ, διαβεβαιώνοντάς την ότι κανένας απολύτως κίνδυνος δεν υπάρχει να κλείσει η ΜΕΘ, γιατί η νέα κυβέρνηση δεν σκοπεύει να στείλει «πελάτες» (τουλάχιστον «μη έχοντες») στο ιδιωτικό σύστημα υγείας, το οποίο διαφημίζει και πατρονάρει με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο το κόμμα τους και η νεοφιλελεύθερη λογική του.
Τμήμα Υγείας

ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ