Νέα στοιχεία για τους λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου έφερε στο φως ο έλεγχος του ΣΔΟΕ

Νέα στοιχεία για τους λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου έφερε στο φως ο έλεγχος του ΣΔΟΕ που έγινε πρόσφατα στο σπίτι του πρώην υπουργού. Από τα στοιχεία αυτά που ήρθαν σε γνώση της Προανακριτικής Επιτροπής για τα εξοπλιστικά, φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του διατηρούσαν 46 λογαριασμούς σε δεκάδες υποκατάστημα τραπεζών ανά την επικράτεια. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το συνολικό ποσό των τραπεζικών λογαριασμών, που αφορούν την χρονική περίοδο 2000-2010, ανέρχεται σε 2,3 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων περίπου το 1 εκατ. του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και οι 900.000 ευρώ της συζύγου του, δεν δικαιολογούνται με βάση τα παραστατικά που ο ίδιος προσκόμισε στις αρμόδιες φορολογικές αρχές. 
Τα στοιχεία αυτά βρίσκονται από σήμερα στη διάθεση των μελών της Προανακριτικής για τα εξοπλιστικά η οποία εισέρχεται στην τελευταία φάση των εργασιών της, αυτή της σύνταξης του πορίσματος. Οι εισηγητές των κομμάτων έχουν αναλάβει να συντάξουν το πόρισμα μέσα σε διάστημα 15 ημερών ούτως ώστε να καταστεί εφικτή η συζήτησή του στην Ολομέλεια στις 28 Ιουνίου. Με την όλη διαδικασία διαφώνησαν, για διαφορετικούς  όμως λόγους, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή.
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ