Χειρουργική Επέμβαση στα Όνειρα και το Μέλλον των Ελλήνων

Είμαστε η χώρα που αντί για κυβέρνηση έχει Eurogroup .
Ένας πρώην πρωθυπουργός που πρόσφατα έγινε και αείμνηστος έλεγε 0 + 0 =14.Γελάσαμε ως άμυαλοι αντί να κλάψουμε,γιατί το 14 είναι το σπίτι των γονιών, το χωράφι στο χωριό ,η σύνταξη του παππού η δουλειά που χάθηκε, το μαγαζί που έκλεισε το νεφρό που θα μας πάρουν (ζούμε και με ένα).
Σιγά σιγά με μαεστρία χειρούργησαν τη ζωή μας και αφαίρεσαν τα όνειρα τα δικά μας ,τα όνειρα των παιδιών μας.Ζηλευτή επέμβαση και από τον καλύτερο χειρούργο .
Ξέρετε πια είναι η εκδίκηση μου;Θα τους στείλω εκεί που ανήκουν στο 3%.Και μετά ;Μετά πάλι οι χειρότεροι,αλλά θα έχω πάρει εκδίκηση για το χαμένο σπίτι για τη χαμένη εργασία ,για τα χαμένα όνειρα ,για την χαμένη αξιοπρέπεια,για την χαμένη ζωή.
Από τα 200 δις ευρώ που έχουμε πάρει στην πραγματική οικονομία ζήτημα να έχει πάει έστω ένα,όχι δις αλλά ευρώ. Είναι μια λογική χωρίς λογική.
 Ηλεκτρονικός πλειστηριασμός,ναι,πέρασαν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.Τελικά Κατερίνα τη γη σημαδεύουν και θα την πάρουν.Βλέπεις εμείς έχουμε ήλιο, έχουμε γοητεία στο χαμόγελο μας, έχουμε δέντρα ,έχουμε ιστορία, έχουμε υπέδαφος ,αλλά, ναι ,έχουμε γοητεία στο χαμόγελο έχουμε χαρά ,τους εξοργίζει η χαρά μας και βρήκαν κάποιους Εφιάλτες  γιατί πάντα είχαμε και απ’ αυτούς  για να τα κλέψουν,λες και ο ήλιος μπορεί να φύγει από εδώ ,λες και το ηλιοκαμένο πρόσωπο του πατέρα που γέμισε με ρόζους όχι μόνο τα χέρια  αλλά και την ψυχή του για να δουλεύει στα ξένα και να κάνει το σπίτι της οικογένειας του θα το πάρουν τόσο εύκολα.Έχουμε φιλότιμο ,την ξέρεις την λέξη ή την ξέχασες εκεί στην Ευρώπη που τρέχεις και γλείφεις;
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη φωνάξαμε φωνάζουμε και θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε και αυτοί οι ''έρμοι κυβερνώντες'' μιλάνε για ανακεφαλαίωση των Τραπεζών.
 Η καινούργια καραμέλα είναι πως ο Γερμανός ψηφοφόρος επηρεάζει τη δική μου τύχη ή πιο σωστά τη δική μου ατυχία. Είμαστε στα χέρια των Φρίτζηδων.
Όχι δεν μου αρέσει αυτό .
Ξέρεις γιατί στις επόμενες εκλογές θα έχουμε κυβέρνηση ΝΔ;Γιατί μπορεί να γινότανε το μεγάλο φαγοπότι αλλά  προλαβαίναμε να γλείψουμε το κόκκαλο που πετούσαν .Θυμάστε τι είχε πει;Μαζί τα φάγαμε ,αυτοί το κρέας και εμείς το κόκκαλο.

Τελικά όλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει ..η σημερινή κυβέρνηση θα τα καταφέρει ταχύτατα να φτάσει στα γνωστά λημέρια του 3%, οι προηγούμενες σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα να κλέβουν  να τρώνε και να μας παίζουν στα ζάρια και εμείς θα μείνουμε στο γλείψιμο  από τα κόκαλα που θα πετάνε και να ευχόμαστε να μην είναι τα δικά μας
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ