Ερντογάν κατά της Ελλάδας: Καλύπτετε τρομοκράτες

Την ώρα που η ελληνική και η τουρκική διπλωματία «τρέχουν» τις τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ στην Αθήνα και τη Θράκη, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «ξαναχτυπά».
 
Μιλώντας σε τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο Ερντογάν ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε την Ελλάδα ότι υποθάλπει την τρομοκρατία, παρέχοντας άσυλο σε Τούρκους πολίτες και στρατιωτικούς που διέφυγαν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου καλοκαιριού.
 
Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε (δείχνοντας για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται τους θεσμούς…) ότι «ορισμένοι ακόμα κρύβουν τους τρομοκράτες που έφυγαν από εδώ. Όπως η Ελλάδα και η Γερμανία. Για παράδειγμα, αυτή την στιγμή, υπάρχουν πάνω από 10 στην Ελλάδα και, ξέρετε τι μας λένε; Αυτό το θέμα είναι θέμα της Δικαιοσύνης, εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Τι ανοησίες είναι αυτές;».
 
Παράλληλα, συνέχισε τις επιθέσεις του κατά των χωρών-μελών της Ε.Ε. που απαγόρευσαν τα προεκλογικά σόου του στο έδαφός τους κατά την περίοδο πριν το δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση στην Τουρκία, επαναλαμβάνοντας τα ad hitlerum επιχειρήματά του, καθώς είπε ότι «σε ορισμένες χώρες της Ε.Ε., στο παρελθόν, υπήρξαν ναζιστικές και φασιστικές πρακτικές. Δυστυχώς, τα ίδια έχουν εφαρμοστεί και στους πολίτες μου».
 
 Alpha TV
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ