Αύριο η ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με βασικό θέμα την αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, θα γίνει αύριο η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου σε μια μάλλον τυπική διαδικασία θα γίνει η προβλεπόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Η ΓΣ θα γίνει στα γραφεία της εταιρείας, στο γήπεδο Τούμπας, στις 12 το μεσημέρι και την καινούρια αύξηση θα καλύψει εκ νέου ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος όμως παρά τον αρχικό προγραμματισμό δεν θα είναι παρών, καθώς σήμερα έφυγε από την Θεσσαλονίκη μετά από πολυήμερη παραμονή. Το άνοιγμα της ΠΑΕ στην εξελισσόμενη αγωνιστική περίοδο είναι περίπου στα 7 εκατομμύρια ευρώ, οπότε εκτιμάται πως αυτό θα είναι και το ποσό της αυριανής αύξησης. Από την αυριανή συνέλευση είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και ανακοινώσεις σχετικά με τις επενδύσεις που να γίνουν την επόμενη σεζόν, αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και για τις υποδομές του συλλόγου, στις οποίες θα συνεχίσει να δίνει βαρύτητα ο "ισχυρός άνδρας" της ΠΑΕ.
ΑΠΕ ΜΠΕ
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ