Στρώνεται ο δρόμος του Μαρινάκη στο MEGA

Πολύ κοντά στο να αποκτήσει το δικό του κανάλι και μάλιστα με πολύ μικρότερο κόστος από ό,τι αρχικά είχε προσπαθήσει, βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Για την ακρίβεια όχι μόνο θα του στοιχίσει κατά πολύ λιγότερο από τα 70 εκ που θα έδινε για την άδεια και άλλα τόσα μέχρι να στήσει από μηδενική βάση ένα νέο σταθμό… Τώρα αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή θα πάρει το MEGA, κανάλι με το πιο δυνατό brand name στην τηλεοπτική αγορά και μαζί δυο εφημερίδες με ιστορικούς τίτλους.
Καθοριστικός παράγοντας σε αυτήν την εξέλιξη η στάση τής οικογένειας Βαρδινογιάννη που ελέγχει περίπου το 32% του καναλιού και φαίνεται να προτιμά την περίπτωση Μαρινάκη… δεδομένου ότι μπορούν κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις να συνεργαστούν πολύ πιο εύκολα και να έχουν τον έλεγχο του καναλιού.
Η παρουσία Μαρινάκη όμως στο MEGA στο βαθμό που επιτευχθεί, εκτός από τις ευλογίες τής οικογένειας Βαρδινογιάννη, φέρεται να έχει και τη σιωπηλή έγκριση των υπολοίπων παικτών της τηλεοπτικής αγοράς… και όλοι μαζί την «ευχή» της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη που επιθυμούν, τόσο ο ΔΟΛ όσο και το MEGA να παραμείνουν εκεί που ανήκαν πάντα!
ΥΓ Εκτός λοιπόν συγκλονιστικού απροόπτου το MEGA θα συνεχίσει να τηρεί την παράδοση της πολυμετοχικότητας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις σχέσεις των μετόχων μεταξύ τους.
enimerosi24.gr
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ