Ένα φιλί σε μπαρ τους κόστισε την καριέρα

Η αγκαλιά και το φιλί σε κρητικό μπαρ κόστισαν ακριβά σε ζευγάρι Αυστραλών στρατιωτικών, που την Πέμπτη καταδικάστηκε από στρατιωτικό δικαστήριο της χώρας του για προσβολή των ενόπλων δυνάμεων! 
Ο υπολοχαγός Nick Plenty ήταν διοικητής πτήσεων του τμήματος αεροπλοΐας στη φρεγάτα HMAS Anzac η οποία βρισκόταν στη ναυτική βάση της Σούδας τον Απρίλιο του 2015.
Σύμφωνα με τις εκθέσεις των ανωτέρων του, τη νύχτα της 18ης Απριλίου βρέθηκε σε μπαρ των Χανίων, μαζί με άλλα μέλη του πληρώματος.
Στη διάρκεια της διασκέδασης αγκάλιασε και φίλησε την επικεφαλής της ναυτικής αστυνομίας, Mirjana Iva Komljenovic.
Η κατηγορία με την οποία οι δυο τους οδηγήθηκαν στο στρατιωτικό δικαστήριο, το οποίο τους επέβαλε τελικά αυστηρή επίπληξη που θα έχει συνέπειες στην καριέρα τους, ήταν ότι η ιδιαίτερη στιγμή τους εξελίχθηκε μπροστά στο πλήρωμα!
Η Mirjana Iva Komljenovic υποστήριξε ότι δεν ήξερε τί έκανε, καθώς στο ποτό της είχαν βάλει κάποιο ναρκωτικό, αλλά ο ισχυρισμός της δεν έπεισε.
candianews.gr
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ