Βιτάλη:Η Πάολα δείχνει τον κ@λ@ της και ο Ρέμος είναι ένα τίποτα

Με ιδιαίτερα καυστικά λόγια αναφέρθηκε η λαϊκή τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη στη σύγχρονη λαϊκή σκηνή αλλά και για αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» η κα Βιτάλη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει καθόλου η σημερινή λαϊκή σκηνή που είναι λίγο ποπ, δεν είναι λίγο τίποτα. Έχει κίνδυνο να χαθεί η ελληνική μουσική, πες μου τι σφυρίζεις να σου πω τι ψηφίζεις. Έχει μεγάλη σχέση τι ακούμε. Θεά εδώ θεά εκεί. Η Πάολα…βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της…Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αλλά πάντα υπήρχαν τα παρατράγουδα!»
Όσο για το αν υπάρχουν ταλέντα που μπορεί να διαγράψουν αξιόλογη πορεία στη μουσική είπε: «Βεβαίως. Είναι εξαιρετικά ταλέντα. Σχήματα. Γκρουπάκια.  Αλλά βγαίνει ο Ρέμος και τα ρεμάκια του. Δεν είναι παραμυθία, μία πλασματική παράλληλα πραγματικότητα που λέγεται Ρέμος. Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι, αλλά κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι ούτε τίποτα. Λέω δεν είναι καλός τραγουδιστής. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός άνθρωπος», τόνισε.

Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ