Έφοδοι της αστυνομίας σε καταυλισμούς προσφύγων

Έφοδοι της αστυνομίας σε καταυλισμούς που διαμένουν πρόσφυγες στη Μόρια της Λέσβου, στη Σούδα της Χίου και στο Βαθύ της Σάμου. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τη Γενική Περιφερειακή ΑστυνομικήΔιεύθυνση Βορείου Αιγαίου επρόκειτο για στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι επιχειρήσεις αυτές είχαν ως σκοπό την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, καθώς και τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες δραστηριότητες. Στο σύνολό τους, πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπων των εισαγγελικών Αρχών σε δομές στη Μόρια της Λέσβου, στη Σούδα της Χίου και στο Βαθύ της Σάμου.
   Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών αυτών επιχειρήσεων που διεξήχθηκαν το τελευταίο 48ωρο, συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα για διάφορα αδικήματα, ενώ πραγματοποιήθηκαν και έξι προσαγωγές.
   Ειδικότερα συνελήφθησαν:
   Οκτώ άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
   Πέντε άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
   Ένα άτομο για παραβίαση των περιοριστικών όρων διαμονής.
   Ένα άτομο για ψευδή δήλωση στοιχείων.
   Και ένα άτομο για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία, μεταλλικές και ξύλινες ράβδοι, μαχαίρια, ένα πριόνι, κατσαβίδια, μια μεταλλική λεπίδα, γεωργικά εργαλεία και διάφορα άλλα αιχμηρά αντικείμενα, αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες χασίς καθώς και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ