1-0 ο ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο

Απίστευτο φινάλε είχε το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Την ώρα που «κυανέρυθροι» πίστεψαν ότι θα έφευγαν αήττητοι από μία ακόμη έδρα μεγάλου αντιπάλου (μετά το ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκη) και θα παραμείνει για ένατο σερί ματς αήττητος, ήρθε ένα γκολ του Δημήτρη Πέλκα στο 94’, μετά από σέντρα του Μάτος και κεφαλιά-πάσα του Μυστακίδη για το 1-0 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο. 
Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για νίκη, ο ΠΑΟΚ όμως, ήταν αρκετά πιεστικός στο φινάλε όταν ο Πανιώνιος έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Οικονόμου στο 77’.
Ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια με Μπίσεσβαρ και Σάχοβ (κυρίως αυτή η φάση που συνοδεύτηκε από εντυπωσιακή επέμβαση του Γιαννιώτη) και ο Πανιώνιος μία κεφαλιά του Κόρμπου (μόνος ανενόχλητος στην καρδιά της περιοχής) και ένα τετ-α-τετ. του Γεσίλ. Ήρθε, όμως, η φάση στο φινάλε με τον Πέλκα να σκοράρει και να αποβάλλεται (έπιασε τα γεννητικά όργανά του στους πανηγυρισμούς).
Ο ΠΑΟΚ έφτασε μετά την κατάκτηση των τριών βαθμών στους 46 και πλησίασε τον Πανιώνιο που έμεινε στους 48 βαθμούς.
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ