Αν θέλεις να μάθεις τι φταίει που η Ελλάδα έφτασε σ αυτό το σημείο ...Κοιτάξου στον καθρέφτη

Οχτώ στους 10 Έλληνες θέλουν την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επίσης οχτώ στους 10 Έλληνες δεν θέλουν μνημονιακή πολιτική από τις ελληνικές κυβερνήσεις. Με άλλα λόγια πάρε το αυγό και κούρευτω.
θα ήθελα να δώσω την πρέπουσα έμφαση σε δύο συμβάντα που έλαβαν χώρα μέσα στο 2015. Το πρώτο έχει να κάνει με τον κύριο Βαρουφάκη και το plan B ή PLAN X ή όπως αλλιώς το βάφτισαν και το δεύτερο με την τότε πρόεδρο της βουλής κ. Κωνσταντοπούλου και όσα ακούστηκαν δια στόματός της μέσα στην Βουλή. Όλοι μας άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο νιώσαμε περήφανοι από τη στάση του Γιάνη απέναντι στο Eurogroup .Ποιος δεν θυμάται τη χειραψία με τον Νταϊσελμπλουμ. Η  συνέχεια βέβαια ήταν τελείως διαφορετική, όχι από τον Βαρουφάκη αλλά από εμάς, όλοι μαζί βροντοφωνάξαμε ρίξτε τον στην πυρά και τον πετάξαμε βέβαια στο πυρ το εξώτερο. Σε αυτό βοήθησαν και οι συνήθεις ύποπτοι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που ακούει στο όνομα ΜΜΕ( μέσα μαζικής επικοινωνίας) ,είναι αυτοί οι ίδιοι τρομοκράτες που εμείς τους είχαμε ετοιμάσει τις κρεμάλες στην πλατεία Συντάγματος και τους είχαμε έτοιμους να τους φουντάρουμε. Τώρα, μετά από ένα χρόνο, πιαστήκαμε μαζί τους χέρι χέρι ,με τον Μπογδάνο τον Πορτοσάλτε και την παρέα τους και φωνάζουμε πόσο καλή και ουσιαστική ενημέρωση μας έδιναν τόσο καιρό αυτοί οι άνθρωποι.
 Να περάσουμε όμως και στο δεύτερο πρόσωπο της ιστορίας μας αυτό που προσπάθησε να χτυπήσει τα ΜΜΕ την κυρία Κωνσταντοπούλου. Δεν φοβήθηκε να φωνάξει μέσα στη βουλή ότι η πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι μία πολιτική παράδοσης των κλειδιών του Ελληνικού κοινοβουλίου στον Σόιμπλε και στην παρέα του. Η Κωνσταντοπούλου που δεν ήξερε τι ήθελε. Ενώ εμείς που ξέρουμε τι θέλουμε έχουμε αποφασίσει να ταΐζουμε τις ελληνικές αλλά και ξένες τράπεζες. Τα δύο τελευταία ονόματα εμπόδια στην φίλο ευρωπαϊκή πολιτική  βρέθηκαν είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον στο καναβάτσο. Προτιμήσαμε τους Λεβέντηδές τους Καμμένους τους Λοβέρδους τους Βενιζέλους τους Κούληδες τους Κατρούγκαλους  ,Ποτάμιδες και τόσους άλλους .
Φτάσαμε αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σ' αυτό το σημείο βλέπε ΝΔ ΠΑΣΟΚ και τα υποστηλώματα τους βλέπε Ποτάμης να κάνουν κριτική στους άλλους που φοβούνται και τη σκιά τους(ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ).Σαν αποτέλεσμα το κλασσικό πλέον ΄΄ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ΄΄.Το χοιροστάσιο του νεοφιλελευθερισμου καλά κρατεί και ο μόνος που φταίει είσαι Εσύ. Γι' αυτό σου λέω Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ γιατί είναι όμορφα διαβολικά πλασμένος
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ