Η POPSTAR ΠΟΥ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!



Η Χατσούνε Μίκου (Hatsune Miku) από την Ιαπωνία,  είναι 16 χρόνων, με ύψος 1,61 μ. με μακρυά πράσινα μαλλιά και αγγελική φωνή. Η συγκεκριμένη ποπ σταρ έχει το δικό της προσωπικό φαν κλαμπ, τη δική της σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook , τη δική της δισκογραφική εταιρεία και εμφανίζεται συχνά ως γκεστ σταρ σε διάσημα παιδικά τηλεοπτικά προγράμματα. Και φυσικά έχει χιλιάδες θαυμαστές που την ακολουθούν και παρακολουθούν κάθε της συναυλία, κάνοντας την ένα από τα μεγαλύτερα ποπ είδωλα της εποχής.

Θα μου πείτε που βλέπεις το περίεργο σε όλα αυτά…χμμμ…θα ήταν απόλυτα φυσιολογικά όλα αυτά αν η συγκεκριμένη ήταν και αληθινό πρόσωπο.

Βλέπετε η συγκεκριμένη τραγουδίστρια δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ψηφιακό ολόγραμμα που δημιουργήθηκε από την εταιρεία Crypton Future Μedia.

Σε κάθε συναυλία της γίνεται ένας πανικός και οι θαυμαστές της φτάνουν από υστερικές φωνές και κλάματα μέχρι λιποθυμίες.


Στο συγκεκριμένο βιντεάκι που σας παραθέτω ,μπορείτε να δείτε την Hatsune Miku στην σκηνή , με πραγματικούς μουσικούς  οι οποίοι την συνοδεύουν, και φυσικά με το πλήθος κόσμου που έχει σπεύσει για να την απολαύσει.



Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ