Η Πασχαλινή κάρτα της Γεννηματά: «GAMES OF … ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»


 


Mάλλον την έχει επηρεάσει πολύ την Φώφη Γεννηματά η έναρξη της νέας σεζόν του «GAMES OF THRONE» … Το έχει πιστέψει τόσο πολύ που βλέπει τον Αλέξη  Τσίπρα σαν τον Jon Snow  και τον Κυριάκο Μητσοτάκη σαν τον Jaime Lannister.


Για να γίνω πιο συγκεκριμένη η φετινή πασχαλινή  κάρτα της, απεικονίζει τρία αυγά σε χρώμα πράσινο, κόκκινο και γαλάζιο με τη γραμματοσειρά από το Game of Thrones. «Αυτή η Ανάσταση, η δική μας Ανάσταση» αναγράφει  το μήνυμα. Οι χρωματικές επιλογές δημιουργούν σε πολλούς υπόνοιες ότι έχει έμμεση αναφορά σε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.


Για να κατευνάσει αυτές τις σκέψεις, το ΠΑΣΟΚ έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Εμπνευσμένη από  την σειρά games of thrones είναι η Πασχαλιάτική Κάρτα της Φώφης Γεννηματά. Η κάρτα εύχεται  καλό Πάσχα  χρησιμοποιώντας την γνωστή γραμματοσειρά της σειράς και απεικονίζει τα τρία αυγά  από τα  οποία γεννήθηκαν οι δράκοι με τους οποίους η Daenerys Targaryen ξεκινά έναν αγώνα απελευθέρωσης των σκλαβωμένων λαών!» εξήγησε η Χ. Τρικούπη. 



Και με αυτή την δήλωση καταλάβαμε όλοι πιστεύω πως η κυρία Γεννηματά είναι η ελληνίδα μητέρα των δράκων Daenerys Targaryen που ξεκινά τον αγώνα της για να απελευθερώσει τον σκλαβωμένο ελληνικό λαό!! Παιδιά μην βλέπετε όλα τα επεισόδια σε μια μέρα , είδατε τι έπαθε η Γεννηματά… Με μέτρο η σειρά!
Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ