FREE THE NIPPLE!! Διότι το στήθος δεν είναι πορνογραφικό θέαμα αλλά τμήμα της φυσιολογίας μας! (ΦΩΤΟ)


Στις ΗΠΑ  έχει δημιουργηθεί το κίνημα Free The Nipple που διαμαρτύρεται γιατί σε τρεις πολιτείες -Γιούτα, Ιντιάνα και Τενεσί- είναι παράνομο να κυκλοφορεί μια γυναίκα χωρίς να καλύπτει το στήθος της∙ στις υπόλοιπες ο νόμος δεν το απαγορεύει ρητά αλλά έχουν σημειωθεί αρκετές συλλήψεις για προσβολή δημοσίας αιδούς επειδή μια γυναίκα έβγαλε το στήθος της και κατά συνέπεια και τις ρώγες της σε κοινή θέα. Τα κορίτσια λοιπόν που δραστηριοποιούνται στο κίνημα θεωρούν ότι αυτή η αντιμετώπιση του γυναικείου σώματος το προσβάλει καθώς συγκεκριμενοποιεί ένα δευτερεύον χαρακτηριστικό του φύλου ως καθαρά σεξουαλικό ερέθισμα. Με την ίδια λογική ένα δευτερεύον χαρακτηριστικό του ανδρικού φύλου, όπως είναι το μήλο του Αδάμ –που ναι, πολλά κορίτσια το γουστάρουν ιδιαίτερα- θα έπρεπε να καλύπτεται για να μην προκαλεί.



Τα κορίτσια του Free The Nipple υποστηρίζοντας ότι το γυμνό γυναικείο στήθος δεν είναι πορνογραφικό θέαμα αλλά τμήμα της φυσιολογίας μας.Έτσι ξεκίνησαν να φωτογραφίζουν περήφανα τα στήθη τους και να τα ανεβάζουν στο twitter. 






Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ