Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα τη διαφύλαξη των τουριστικών ζωνών της Πιερίας από τη διαχείριση του προσφυγικού.


Στις 15 Απριλίου  το Γ΄ Σώμα Στρατού έστειλε έγγραφο που παρουσιάζει ως περιοχές ενδιαφέροντος την Κεντρική – Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής της προσφοράς των ενδιαφερόμενων ξενοδόχων, την 22α Απριλίου.


Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως την Δευτέρα 25 Απριλίου, παραβρέθηκαν ο βουλευτής Χάρης Τζαμακλής, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελία Ξυπτερά-Λάμπρου και άλλων τουριστικών φορέων.


Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν πως η Πιερία ανταποκρίθηκε στο μέγιστο δυνατό βαθμό απέναντι στο θέμα του προσφυγικού και συνέβαλε στο μερίδιο που της αναλογούσε. Παρουσιάστηκε η αναγκαιότητα ,οι πρόσφυγες να κατανεμηθούν ισομερώς και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Τέλος οι άνθρωποι του τουρισμού εξέφρασαν την ανησυχία τους για την εξέλιξη του θέματος, καθώς η τουριστική περίοδος έχει ήδη αρχίσει.


Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ