Θεραπεία κερατίνης: Αξίζει τελικά...; (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα αποτελέσματα της θεραπείας με κερατίνη είναι εντυπωσιακά και για αρκετό διάστημα τα μαλλιά σας είναι ίσια και λαμπερά. Εάν σκέφτεστε να δοκιμάσετε την κερατίνη, θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

-          -Τι είναι η κερατίνη: Είναι μια πρωτεΐνη που υπάρχει στα μαλλιά.
-          -Πώς λειτουργεί: Ο κομμωτής σας βάζει το προϊόν στα μαλλιά σας και με τη βοήθεια της πρέσας «κλειδώνει» την κερατίνη στην τρίχα. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 90 λεπτά ή και περισσότερο, αναλόγως του μήκους των μαλλιών.
-          -Εξοικονόμηση χρόνου: Εάν ισιώνετε συχνά τα μαλλιά σας, η θεραπεία με κερατίνη σας βοηθά να εξοικονομήσετε έως και 40-60% του χρόνου ισιώματος.
-          -Φριζάρισμα: Ξεχάστε το ενοχλητικό φριζάρισμα μετά τη θεραπεία με κερατίνη. Μπορείτε να κυκλοφορείτε άνετα ανεξαρτήτως της υγρασίας που υπάρχει στην ατμόσφαιρα και τα μαλλιά σας θα παραμείνουν ίσια.
-          -Λούσιμο: Όταν κάνετε τη θεραπεία δεν πρέπει να λουστείτε για 3-4 ημέρες κι αυτό επειδή το προϊόν χρειάζεται χρόνο για να δράσει.
-          -Συντήρηση: Θα πρέπει μετά τη θεραπεία να χρησιμοποιείτε σαμπουάν χωρίς θειικό νάτριο, ώστε να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητα της θεραπείας.
-          -Διάρκεια: Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν 2 περίπου μήνες.

Η κερατίνη βοηθά ενάντια στο σπάσιμο της τρίχας, χρειάζεται όμως προσοχή κατά τη χρήση της πρέσας. Η υπερβολική θερμότητα καίει την τρίχα και οδηγεί στο σπάσιμο. Η κερατίνη βοηθά επίσης στην αποκατάσταση της τρίχας αλλά ακόμη κι αν τα μαλλιά σας είναι υγιή μπορεί να τα δυναμώσει και να τα κάνει πιο ανθεκτικά.


Εάν πάσχετε από κάποια δερματική πάθηση, όπως ψωρίαση ή σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας πριν κάνετε τη θεραπεία.

Η Ελληνίδα Youtuber Μάρα Σαμαρτζή μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της!

ΒΙΝΤΕΟ


Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ