Το Μεγάλο κανάλι(mega) πνέει τα λοίσθοια

Δεν νομίζω ότι μία τέτοια επιχείρηση είναι εύκολο να κλείσει, αν τελικά συμβεί θα πρόκειται για μεγάλο χτύπημα στη διαπλοκή.Αν και η διαπλοκή στη χώρα μας είναι κάτι σαν την Λερναία Υδρα,κόβεις ένα κεφάλι και εμφανίζονται δύο.Πολύ φοβάμαι πως τελευταία στιγμή κάτι θα αλλάξει και το μεγάλο κανάλι θα συνεχίζει να μας συντροφεύει.Το σίγουρο είναι πως κάθε πόλεμος έχει και αθώα θύματα και αυτά είναι οι χαμηλόμισθοι που θα κάνουν παρέα τους υπόλοιπους 1500000 ανέργους, στην περίπτωση που τελικά ρίξει μαύρο το mega.
Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως ο μισθός των χαμηλόμισθων θα δοθεί τμηματικά και μειωμένος ,ενω για τους τρανούς δεν υπάρχει ούτε ευρό για το μήνα Μάρτιο.
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά πιστεύω πως τελικά θα εξαγορασθεί από τη διαπλοκή (στην οποία έτσι κι αλλιώς ανήκει), είτε αυτή ονομάζεται τράπεζα ,είτε εφοπλιστές ή ακόμη και αν ονομάζεται διαφθορά.
Περιμένουμε.
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ