"200 γυναίκες βίασαν οι πρόσφυγες αύριο!"


Το άκρον άωτον της μ@λακίας και της ηλιθιότητας είναι όταν και οι δύο παππούδες σου είναι θύματα της μικρασιατικής καταστροφής, δηλαδή πρόσφυγες, και εσύ πρωτοστατείς κατά των προσφύγων.
Αναπαράγεις όλα αυτά τα "portals" όπου δεν είναι τίποτα άλλο παρά συσσώρευση σκατόψυχων ανθρώπων. Διαβάζεις, "Σήμερα οι πρόσφυγες βίασαν 50 γυναίκες, χτες 100", και φτάνεις να πιστέψεις ότι " αύριο βίασαν 200". Ναι !! Οι πρόσφυγες φταίνε για όλα. Αυτοί φταίνε για τις κομμένες συντάξεις, αυτοί φταίνε που χάνεις το σπίτι σου,αυτοί φταίνε που τα νομοθετήματα έρχονται ως εντολές από τα κέντρα απόφασης της Ευρώπης. Οι πρόσφυγες φταίνε που αύριο θα ψηφίσεις ένα κόμμα της διαπλοκής για να το βάλεις δερβέναγα στο κεφάλι σου. Αυτοί φταίνε που θέλεις να λέγεσαι Ευρωπαίος σε μια Ευρώπη όπου "η αλληλεγγύη τρέχει από τα μπατζάκια της". Ναι!!Οι πρόσφυγες φταίνε για την ηλιθιότητα σου, για τον φόβο σου να σκεφτείς, να κρίνεις και να αποφασίσεις ο ίδιος για το μέλλον σου.   
          Β.Β. 
Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

1 σχόλια:

  1. Αγαπητή κα Μακρίδου, υπάρχουν πρόσφυγες οπυ προέρχονται απο εμπόλεμες ζώνες και υπάρχουν και οικονομικοί μετανάστες παράτυποι, χωρίς χαρτιά και δυνατότητα ελέγχου του ποιόντος τους. Αν είναι ρατσιστικό οποιαδήποτε χώρα να έχει έλεγχο των συνόρων της και να μπορεί να φιλτράρει ποιοί τα περνούν και ποιοί όχι, τότε δε μιλάμε πλέον για κυρίαρχη χώρα αλλά για τριτοκοσμική χώρα τύπου, πλέον, Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ