Κλείδωσε στην τάξη μαθητή επειδή δεν έκνε την εργασία του

Γονείς καταγγέλλουν τη δασκάλα 7χρονου παιδιού της στο Ηράκλειο ότι κράτησε το μαθητή μέσα στη σχολική αίθουσα για 2 ώρες χωρίς διάλειμμα μέχρι να ολοκληρώσει την εργασία του.
Η μητέρα κατέθεσε μήνυση για το θέμα.
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και σύμφωνα με τον κ. Τερζάκη, ο οποίος μίλησε με τη μητέρα του 7χρονου, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την υπόθεση με ιδιαίτερη προσοχή.
Όπως σημειώνει ο κ.Τερζάκης «αυτή την εικόνα μεταφέρει η μητέρα. Εγώ περιμένω την έκθεση του διευθυντή του σχολείου και του διευθυντή εκπαίδευσης».
Από την πλευρά της, όμως, η δασκάλα φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά το περιεχόμενο της καταγγελίας και κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της.
Το περιστατικό φαίνεται να εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα με τα δυο παιδιά να παραμένουν στην τάξη χωρίς διάλειμμα και για τουλάχιστον δυο ώρες μέχρι να ολοκληρώσουν την εργασία τους.
Το αγοράκι επέστρεψε το μεσημέρι στο σπίτι όπου και τους μετέφερε το περιστατικό ,με τους γονείς του να αρνούνται να πιστέψουν αρχικά όσα τους εξιστόρησε. Όπως καταγγέλλουν οι γονείς του παιδιού, πήγαν στο σχολείο και αφού επιβεβαίωσαν το γεγονός κατέφυγαν στην αστυνομία υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος της δασκάλας.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα του 7χρονου, στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς η δασκάλα πίεζε πολύ το μικρό μαθητή ο οποίος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο φόρτο των εργασιών. Η οικογένεια ζήτησε τη συνδρομή λογοθεραπευτή και την παραπομπή του σε τμήμα ένταξης, ωστόσο όπως αποδείχτηκε δεν υπήρχε τέτοια ανάγκη.
Η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες καθώς η οικογένεια του μικρού μαθητή ζητά την απομάκρυνση της δασκάλας από το σχολικό περιβάλλον.
topontiki
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ