Παράταση στην υποβολή Αιτήσεων για Παιδικούς σταθμούς

Παρατείνεται μέχρι τις 14 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», που αφορά τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, καθώς και σε ΚΔΑΠ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), οι αιτήσεις, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: eetaa.gr / paidikoi.eetaa.gr. 

Κάθε δυνητικά ωφελούμενη μητέρα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει μία και μοναδική αίτηση, βάσει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, που θα δηλώνει κατά την υποβολή της.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα προσωρινά αποτελέσματα θα εκδοθούν στις 27 Ιουνίου. Μεταξύ 28 και 30 Ιουνίου θα μπορούν οι συμμετέχοντες να υποβάλλουν ενστάσεις πάνω στα προσωρινά αποτελέσματα.

Τα τελικά αποτελέσματα προγραμματίζεται να ανακοινωθούν στις 4 Ιουλίου, και μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα γίνονται οι εγγραφές στις δομές παιδικής φροντίδας.
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ