Ένα κοριτσάκι πέθανε όταν αφέθηκε από την μητέρα του στο αυτοκίνητο

Ένα κοριτσάκι  πέθανε από καρδιακή ανακοπή, αφού πέρασε αρκετές ώρες στο αυτοκίνητο της μητέρας του, στο στο Αρέτσο της Ιταλίας. 

Σύμφωνα με το ANSA όταν το παιδί εντοπίστηκε στην Piazza Vittorio Emanuele είχε πάθει ήδη καρδιακή ανακοπή.

Η μητέρα αναχώρησε το πρωί από το σπίτι της για να αφήσει το κοριτσάκι στο παιδικό σταθμό, όπως έκανε κάθε μέρα, όμως ξεχάστηκε και οδήγησε κατευθείαν ως τη δουλειά της, στο δημοτικό συμβούλιο της βόρειας κωμόπολης Κασταλφράνκο ντι Σόπρα.

«Ακούσαμε μια κραυγή», είπαν κάτοικοι της περιοχής. «Κανείς πριν δεν είχε παρατηρήσει τίποτα και το παιδί έμεινε στο αυτοκίνητο στον ήλιο για ώρες.» Το αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει μπροστά από το Δήμο.

Η μικρή παρέμεινε στο αυτοκίνητο, με τα παράθυρα κλειστά, όλο το πρωί από τις 8 έως τις 14:00 περίπου, και έγινε αντιληπτή  όταν η μητέρα του έφυγε από τη δουλειά της. Ασθενοφόρο με γιατρό έφθασαν αμέσως και οι διασώστες προσπάθησαν να σώσουν το νήπιο αλλά δυστυχώς όλες οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες.

Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ