Ζευγάρι Αλβανών πίσω από τη δολοφονία ομοεθνή τους

Συνελήφθησαν μια 24χρονη και ένας 20χρονος, πολίτες Αλβανίας, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία 24χρονου ομοεθνή τους, που διαπράχθηκε στις 28 Μαϊου 2017, στην περιοχή των Πατησίων. Ο αλλοδαπός κατέληξε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατός προήλθε από μαχαίρι. Παράλληλα, αναζητούνται για την ανθρωποκτονία άλλοι δύο Αλβανοί, ηλικίας 19 και 23 ετών.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, η συλληφθείσα διατηρούσε σχέση με το θύμα, το οποίο, όπως ισχυρίζεται η κατηγορούμενη, την κακοποιούσε συστηματικά. Για το λόγο αυτό, όπως είπε σε αστυνομικούς, ζήτησε από τους συγκατηγορουμένους της, να την βοηθήσουν να απαλλαγεί από τον 24χρονο, εκφοβίζοντάς τον. Στη συνέχεια, τον οδήγησε στα Πατήσια, κοντά στην οικία του 19χρονου που αναζητείται, όπου οι δράστες του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Σημειώνεται, ότι το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε μέσα σε υπόνομο.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια στον αρμόδιο ανακριτή.
Πηγή: ΑΠΕ
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ