Δηλώσεις κ.Λιάγκα (προπονητής ΑΕΚ) Και Β.Ταρασιάδη για το Ντέρμπι με τον Ποσειδώνα

Έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Ν. Πόρρων στους Πόρρους δείχνουν προπονητής αλλά και παίχτες της ΑΕ Καρίτσας.Ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν για την νίκη αφού όποιο άλλο αποτέλεσμα και αν έρθει θα στέψει πρωταθλητές τους Νότιους του Ποσειδώνα.
Είχαμε την τύχη να μιλήσουμε με δύο βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της Καρίτσας.

Ο προπονητής της ομάδας κ.Λιάγκας μας είπε :
Σίγουρα υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφού λίγα χρόνια πριν, με πολλά από τα παιδιά του Ποσειδώνα είμαστε μαζί στην Ακαδημία. Είχαμε δημιουργήσει μία μεγάλη ομάδα με την οποία βγήκαμε πρωταθλητές αλλά και κυπελλούχοι σε ένα φοβερό τελικό, που θα μείνει χαραγμένος όχι μόνο στο δικό μου μυαλό αλλά και στο μυαλό όλων των φιλάθλων της Πιερίας.Καλός ο συναισθηματισμός που συνάδει με τον ερασιτεχνισμό, καλοί και οι φίλοι που έχω στους Πόρους αλλά τώρα είμαι προπονητής μίας επίσης μεγάλης ομάδας και θα πάω μέσα εκεί για να κερδίσω.Μπορεί να μας ονομάζουν αουτσάιντερ, αλλά εκεί μέσα βλέπουμε μόνο νίκη και τίποτε άλλο γιατί τώρα είμαι προπονητής της Καρίτσας και αυτό πρέπει να κάνω.

Δηλώσεις μας έκανε και ο πρώτος σκόρερ της ΑΕ Καρίτσας με 18 γκολ Βασίλης Ταρασιάδης:
Να ξεκινήσω λέγοντας πως σε εκείνη την ομάδα του Πλαταμώνα συμμετείχα και εγώ.Αν μη τι άλλο είμαστε φίλοι με πολλά από τα παιδιά.Εδώ όμως είμαστε μία γροθιά και είμαστε πανέτοιμοι για το διπλό που θα μας οδηγήσει σε ένα ακόμη παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο.Τους κερδίσαμε μία φορά και χάσαμε τα επόμενα δύο  . Όλη η Πιερία τους αναφέρει σαν την καλύτερη ομάδα .Μένει από εμάς να αποδείξουμε ότι είμαστε το ίδιο καλοί και καλύτεροι και θα κάνουμε ότι περνάει από τα πόδια μας να τους κερδίσουμε και ελπίζω να τους κερδίσουμε.







Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ