Η Γραμματέας: Μια εξαιρετική επιλογή BDSM ταινίας!


Yπήρξαν και υπάρχουν σκηνοθέτες που αποτυπώνουν τον ερωτισμό στις ταινίες τους. Υπάρχουν κι εκείνοι που αποφάσισαν να το πάνε λίγο παραπέρα. Στον πόνο, στον εξευτελισμό, στην υποταγή, στα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια. Δεν είναι λίγοι αυτοί, δεν το έκαναν όμως όλοι με επιτυχία. Κάποιοι το έριξαν στο σοφτ πορνό, άλλοι στον διδακτισμό (βλ. 50 Αποχρώσεις του Γκρι), ορισμένοι ήταν πιο τολμηροί κι αποφασιμένοι και κατάφεραν να προχωρήσουν στα πιο σκοτεινά βάθη της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης δημιουργώντας από πραγματικά ενδιαφέρουσες ταινίες μέχρι κλασικά αριστουργήματα. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο κινήθηκε και ο σκηνοθέτης Steven Shainberg στην ταινία "Η Γραμματέας" το 2002.


Και μόνο που η ταινία ξεκινάει με την Μάγκι Τζίλενχαλ να κάνει όσα κάνει μια γραμματέας το πρωί φορώντας άσπρο πουκάμισο, κολλητή μαύρη pencil φούστα, ψηλοτάκουνες γόβες και hands restraints μας βάζει κατευθείαν στο κλίμα. Στη συνέχεια η Maggie θα φάει τις ξυλιές της από τον σαδιστή Τζέιμς Σπέιντερ, θα της αρέσει, θα ανακαλύψει τον εαυτό της και σταδιακά θα ερωτευθούν. Πόνος, δάκρυα και ρομαντισμός σε μια ταινία που μας λέει πολύ απλά «μη φρικάρετε επειδή αρέσει και στους δύο το BDSM, αυτοί αντί να πηγαίνουν κάθε Σάββατο στα ΙΚΕΑ για να εκτονώνονται προτιμούν να παίζουν master and servant».

Μια εξαιρετική επιλογή ταινίας για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μια γεύση της BDSM φιλοσοφίας.
AdTech Ad



Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ