Εφιαλτική πρόβλεψη Πούτιν - Τι θα συμβεί σε πόλεμο Ρωσίας-ΗΠΑ (Video)

Σε ένα από τα σπάνια «ανοίγματά» του στα δυτικά ΜΜΕ, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συμφώνησε να μιλήσει για όλους και για όλα στον βραβευμένο με Όσκαρ Αμερικάνο σκηνοθέτη και ακτιβιστή Όλιβερ Στόουν.
 
Σε μια συνέντευξη-ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα, ο Πούτιν κλήθηκε από τον Στόουν να προβλέψει τι θα συμβεί σε περίπτωση πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.
Ο Ρώσος πρόεδρος δεν δίστασε καθόλου, αντιθέτως προέβλεψε ότι «δεν νομίζω ότι σε μια τέτοια διαμάχη θα επιβιώσει κανείς», συγκλίνοντας με τις απόψεις ειδικών ότι ένας τέτοιος πόλεμος θα έφερνε κυριολεκτικά την Αποκάλυψη.
 
Στην ίδια συνέντευξη-ποταμό, ο Πούτιν ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση βελτίωσης στις σχέσεις Μόσχας-Ουάσινγκτον και απάντησε με ανατριχιαστικό τρόπο, λέγοντας ότι «πάντα υπάρχει ελπίδα. Μέχρι να είναι έτοιμοι να μας πάνε στο νεκροταφείο και να μας θάψουν»
Επίσης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι αποτελεί «απλό όργανο της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ. Δεν έχει συμμάχους, απλώς υποτελείς», εξηγώντας ότι «αυτό μας υποχρεώνει να λαμβάνουμε αντίμετρα. […] Η κατάσταση γίνεται όλο πιο έντονη»
Ο Ρώσος πρόεδρος αποκάλυψε, επίσης, ότι έχει επιζήσει από πέντε απόπειρες δολοφονίας, και εγκωμίασε τους άνδρες της ασφάλειάς του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κάνω τη δουλειά μου και οι άνδρες ασφάλειας τη δικιά τους με επιτυχία. Τους εμπιστεύομαι»
topontiki
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ