Στην Κίνα θα παράγει αυτοκίνητα η BMW για την αγορά της Ευρώπης

H BMW πήρε πριν από λίγες ημέρες την πολυπόθητη άδεια από την κινεζική κυβέρνηση, η οποία ουσιαστικά άναψε το πράσινο φως για εξαγωγή μοντέλων που κατασκευάζονται στην Κίνα προς την Ευρώπη ή τις ΗΠΑ. Η γερμανική εταιρεία, μετά από αυτή την εξέλιξη, αναμένεται να αυξήσει άμεσα την γραμμή παραγωγής, λέγοντας ότι πλέον το επίπεδο κατασκευής στην Κίνα έχει φθάσει σχεδόν στα ίδια επίπεδα με την Ευρώπη. 
«Έχουμε πάρει την άδεια να εξάγουμε αυτοκίνητα στην Ευρώπη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε αποφασίσει τον αριθμό των οχημάτων, καθώς ανεβαίνει συνεχώς η ζήτηση μοντέλων στην Κίνα¨, αναφέρει ο επικεφαλής της εταιρείας στην Κίνα, Ολαφ Κάστνερ. 
Ήδη η ΒMW πέρσι είχε γραμμή παραγωγής 300.000 περίπου οχημάτων σε εργοστάσια που βρίσκονται 700 χιλιόμετρα, ανατολικά του Πεκίνου, κοντά στα σύνορα της Βόρειας Κορέας. Η γερμανική εταιρεία -ήδη- παράγει στην Κίνα αυτοκίνητα της σειράς 2, ενώ από το 2018 θα ξεκινήσει και την παραγωγή της Χ3. 
?Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν όλη η παραγωγή θα απορροφηθεί από την κινέζικη αγορά ή αν θα κάνουμε εξαγωγές στην Ευρώπη?, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κάστνερ. 
Να σημειώσουμε ότι η Volvo είναι η πρώτη premium εταιρεία που κατασκευάζει μοντέλα στην Κίνα και κατόπιν εξάγονται σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και παλιότερη η Honda  με το Jazz.

ΑΠΕ ΜΠΕ
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ