Ξεσπούν ο σύζυγος και η μητέρα της Ντιάνας «Ο γιατρός την έσερνε ζωντανή»

Συντετριμμένοι είναι οι στενοί συγγενείς της 36χρονης μητέρας 3 παιδιών που όπως δείχνουν τα στοιχεία βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
«Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι ήταν λάθος. Έχει δείξει ιδιαίτερη επιμέλεια στο να αποκρύψει το έγκλημά του», υποστηρίζει ο σύζυγος της 36χρονης Ντιάνας για τον αγγειοχειρουργό.
Ο σύζυγος της Ντιάνας ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος την έσερνε αναίσθητη στην προσπάθειά του να εξαφανίσει τα ίχνη του.
«Δεδομένου ότι από τα ευρήματα της ιατροδικαστού υπάρχουν γδαρσίματα που έγιναν εν ζωή, δεν αποκλείεται ο δράστης να την έσερνε ζωντανή πριν την βάλει στον κάδο για να την ξεφορτωθεί», δήλωσε ο σύζυγος της 36χρονης.
«Ζητώ να γίνει αναπαράσταση για να φωτιστούν όλες οι λεπτομέρειες», επισημαίνει, προσθέτοντας ότι υπήρχε δόλος και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο αγγειοχειρουργός να είχε συνεργό.
Ξεσπά και η μητέρα της 36ζρονης: «Τώρα τι θέλω; Θέλω την κόρη μου πίσω. Μπορεί να τη φέρει πίσω αυτός; Ήθελε να τη σκοτώσει...»

Η οικογένεια παρακαλεί όλους όσοι γνωρίζουν κάτι για την ημέρα της μοιραίας εφημερίας να μιλήσουν.
Την επόμενη εβδομάδα ο κατηγορούμενος αγγειοχειρουργός θα παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.
Διάφορα ερωτήματα σχηματίζονται από την εξέλιξη της υπόθεσης όπως πώς στήθηκε μια χειρουργική επέμβαση με αναισθησία χωρίς αναισθησιολόγο και μάλιστα χωρίς αυτή να καταγραφεί στο μητρώο του νοσοκομείου; Γνώριζαν κάποιοι ότι γίνονταν άτυπα ιατρικές πράξεις; Πώς εγκατέλειψε τη νύχτα την εφημερία χωρίς να γίνει αντιληπτός;
Η διοικήτρια του Ιπποκράτειου υποστήριξε ότι προφανώς υπάρχουν παρατυπίες και ευθύνες, γι' αυτό και έχει διαταχθεί και ΕΔΕ, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν λεπτομέρειες για την υπόθεση αλλά δεν μιλούν...
topontiki
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ