Στο αυτόφωρο όσοι συλλαμβάνονται για επεισόδια στα γήπεδα

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στα επεισόδια είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και σε συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου συζητήθηκε να ακολουθούν την αυτόφωρτη διαδικασία όσοι συλλαμβάνονται για κρούσματα βίας στα γήπεδα.
Η αλήθεια είναι πως πολλοί προσπάθησαν όλα αυτά τα χρόνια να πατάξουν την βία στα γήπεδα, αλλά κανείς δεν κατάφερε να κάνει κάτι, με συνέπεια να βλέπουμε στην χώρα μας σκηνές όπως αυτές στο Πανθεσσαλικό. Από την άλλη αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί κάτι που γνωρίζει καλά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.
Αυτό φάνηκε και στην συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, στην οποία συζητήθηκαν πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με την δικαιοσύνη στον χώρο του αθλητισμού. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν οι προβλεπόμενες ποινές, αλλά δεν γίνεται απολύτως τίποτα, αυτό που συζητήθηκε μεταξύ άλλων είναι πως όποιος συλλαμβάνεται να κάνει επεισόδια να πηγαίνει αυτόφωρο, κάτι που όλοι πιστεύουν πως Θα μειώσει σε μεγάλο βαθμό τα πολλά είναι η αλήθεια κρούσματα βίας που υπάρχουν στην χώρα μας.  
Πηγή: gazzetta
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ