Γεμάτο μυρμήγκια το κρεβάτι ηλικιωμένης σε νοσκομείο

Αίσθηση προκαλεί στην Ιταλία φωτογραφία ηλικιωμένης γυναίκας η οποία εγκαταλείφθηκε σε κλίνη νοσοκομείου της Νάπολης, γεμάτη μυρμήγκια. Την υπόθεση έφεραν στο φως οι οικολόγοι Πράσινοι της Καμπανίας, της περιφέρειας στην οποία ανήκει η Νάπολη.
«Πρόκειται για κάτι απαράδεκτο, για έλλειψη καθαριότητας που δεν μπορούμε να δεχθούμε, από μέρους του νοσηλευτικού προσωπικού», δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος των οικολόγων, Εμίλιο Μπορέλι.
Ο ίδιος ζήτησε την απομάκρυνση όλων των υπευθύνων του νοσοκομείου Σαν Πάολο της Νάπολης, οι οποίοι ευθύνονται γι' αυτή την κατάσταση. «Είναι αλήθεια, δεν έπρεπε να συμβεί, τα μυρμήγκια ήταν πάνω στο κρεβάτι και όχι στο σώμα της ασθενούς. Δεν έπρεπε πάντως σε καμία περίπτωση να συμβεί και για τον λόγο αυτό λάβαμε αμέσως όλα τα αναγκαία μέτρα», δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου Βίτο Ράγκο.
«Πρόκειται για απόλυτη ντροπή, με την Νάπολη να σπάει κάθε ρεκόρ κακής λειτουργίας των νοσοκομείων. Είναι κάτι το απάνθρωπο, που αντιβαίνει σε κάθε κανόνα υγιεινής», σχολίασε η ιταλική ένωση καταναλωτών Codacons. Η ιταλίδα υπουργός Υγείας Μπεατρίτσε Λορεντσίν, από την μεριά της, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να διατάξει την άμεση διεξαγωγή έρευνας, με την αποστολή του ειδικού τμήματος των Καραμπινιέρων, το οποίο ασχολείται με παραβίαση των κανόνων καθαριότητας και δημόσιας υγείας.
«Η δημόσια υγεία, στην περιοχή μας, αντιμετωπίζει τραγικά προβλήματα, εργαζόμαστε για να τα λύσουμε και να επανέλθει σε υποδειγματικό επίπεδο. Επί πολλά χρόνια, όμως, την κατέστρεψαν οι πολιτικάντες, την μόλυναν εγκληματίες, μαφιόζοι της Καμόρα και κάθε άλλου είδους κακοποιοί», δήλωσε ο πρόεδρος της περιφέρειας της Καμπανίας Βιντσέντσο Ντε Λούκα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ