Σοφικό Κορινθίας:Σκότωσε με σφυρί τη σύζυγο του

Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε στο Σοφικό Κορινθίας, όπου ένας ηλικιωμένος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς ομολόγησε ότι σκότωσε με σφυρί τη σύζυγό του, παρόλο που προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του είχε δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνιση της.
 Ο 71χρονος είχε δηλώσει στις 29 Μαΐου την εξαφάνιση της συζύγου του στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας.  Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στην εξοχική κατοικία του 71χρονου στο Σοφικό Κορινθίας όπου και τον εντόπισε.
Στις ερωτήσεις των αστυνομικών για την υποτιθέμενη εξαφάνιση της συζύγου του, ο 71χρονος έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι την είχε δολοφονήσει.
Στη συνέχεια παρέδωσε στους αστυνομικούς το σφυρί, με το οποίο είχε χτυπήσει τη σύζυγό του στο κεφάλι και τους οδήγησε στο Νεκροταφείο Σοφικού, όπου τους υπέδειξε το μέρος που είχε τοποθετήσει τη σορό της άτυχης 70χρονης, εντός του οικογενειακού τους τάφου.
Ο 71χρονος κρατείται και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και προσβολή νεκρού.

topontiki
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ