Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα στον δικηγόρο για την «πλαδαρή γκόμενα»

Η Έλενα Ακρίτα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την πολυσυζητημένη ανάρτηση του Έλληνα δικηγόρου για την «πλαδαρή Ελληνίδα γκόμενα».
Στην αιχμηρή ανάρτησή της στο Facebook, η δημοσιογράφος πόσταρε φωτογραφία του πίνακα του διάσημου ζωγράφου Ρούμπενς, «Οι τρεις Χάριτες», και έγραψε: «Απαγορεύεται η είσοδος στις παραλίες, κυρίες μου. Ο πίνακας «Τρεις Χάριτες» του Ρούμπενς εκτιμάται στα 50 εκατομμύρια δολάρια. Άμα τον χαρίσουν σε κανένα δικηγόρο να μην τον πάρει».
Ωστόσο, ο θεσσαλονικιός δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης ο οποίος έκανε την επίμαχη ανάρτηση, στην οποία κατέκρινε τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά και την επιλογή τους να φορούν αποκαλυπτικά μαγιό, επιμένει στην άποψή του.
 Ο δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και όπως τόνισε δεν θα έκανε ποτέ σχέση με γυναίκα με παραπάνω κιλά. «Καθόλου δεν το μετάνιωσα, ούτε στιγμή. Είναι άσχημο, δεν είναι τόσο ωραίο όταν κάτι δεν μπορείς να το υποστηρίξεις αναφορικά με το σώμα σου, να μην το φοράς. Δεν είναι όλα για όλους. Για παράδειγμα, όταν ένας άνθρωπος έχει αραιά μαλλιά, δεν είναι τόσο ωραίο να αφήσει χαίτη. Είναι κάπως άκομψο, γελοίο…», τόνισε ο δικηγόρος.
Θα μπορούσε να ερωτευτεί μία γυναίκα με παραπάνω κιλά; «Εγώ προσωπικά; Με τίποτα! Πρώτα κοιτάω την εμφάνιση. Επειδή κι εγώ δεν έχω παραπανίσια κιλά και προσέχω πολύ την εμφάνισή μου, το ίδιο πετυχαίνω και με την προσωπική μου ζωή»
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ