Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις με πιο βίαιο περιεχόμενο είναι συχνότερες σε ανθρώπους πιο ανοιχτούς στη σεξουαλικότητά τους

Τις τελευταίες δεκαετίες η συνεχής μετάλλαξη των αντρών όσον αφορά στον τρόπο που διαχειρίζονται τη σεξουαλικότητά τους απέναντι στο αντίθετο φύλο φαίνεται να μας έχει κάνει να χάσουμε το φυσικό μας ρόλο. Φαίνεται να μένουμε κολλημένοι στο μοντέλο του μετροσέξουαλ, ευαίσθητου και ευάλωτου εραστή που τα περιοδικά, οι τηλεοράσεις, ακόμα και ο ίδιος ο χώρος εργασίας έχουν καθιερώσει, απαιτώντας από εμάς ένα πιο ήρεμο, πειθήνιο και «φιλικό προς το γυναικείο φύλο» προφίλ. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και στο κρεβάτι μας. Το σεξ τις περισσότερες φορές θυμίζει μια καλά προβαρισμένη χορογραφία: Τα προκαταρκτικά διαρκούν 20 λεπτά, η διείσδυση 12, ενώ στο τέλος μια ζεστή αγκαλιά είναι ο ιδανικός επίλογος της κορύφωσης και η απόδειξη του ενδιαφέροντος, της σημασίας και της τρυφερότητας που αξίζει στην παρτνέρ μας. Όμως το σενάριο, αν και πετυχημένο, δεν παύει να είναι σενάριο, γραμμένο για καλούς ηθοποιούς.
Η πραγματική ζωή δεν έχει καμία σχέση με το «Dancing With The Stars». Ο συγχρονισμός, η αίσθηση του ρυθμού, η επικοινωνία μεταξύ των δύο παρτενέρ και η ευλυγισία, αν και δίνουν πόντους, δε κρίνουν τελικά το παιχνίδι. Ο αυτοσχεδιασμός, η ευρηματικότητα, το πάθος, ο αυθορμητισμός και ο παράγοντας έκπληξη, είναι τα στοιχεία εκείνα που έχουν εκλείψει από όλο εκείνο το σύνολο των εννοιών που συμπεριλαμβάνονται στον όρο «σεξ». Οι σύγχρονοι άντρες, μετά την πλύση εγκεφάλου που έχουμε δεχτεί, φαίνεται να έχουμε καταλήξει να μην επιτρέπουμε στον εαυτό μαςς να εκφραστεί όπως θέλουμε. Φοβόμαστε ότι, αν δεν αντιμετωπίσουμε τις γυναίκες με τον τρόπο που μας έχει διδάξει το metrosexual lifestyle, δε θα τις ικανοποιήσουμε, με συνέπεια να αναζητήσουν αλλού τη σωστή δοσολογία έρωτα, τρυφερότητας και σεξ. Κι εδώ αρχίζει το λάθος. Στην πραγματικότητα, αν και οι περισσότερες γυναίκες το «παίζουν» χειραφετημένες στη δημόσια ζωή, στο σεξ αποδεικνύεται ότι προτιμούν τους δυναμικούς άντρες, που ξέρουν και μπορούν να τους επιβληθούν. Αυτό δε σημαίνει ότι ψάχνουν κάποιον που να τις κακοποιεί ή να τις κακομεταχειρίζεται. Απλώς θέλουν ο άντρας να έχει το πάνω χέρι, να δίνει το ρυθμό και να φέρεται σαν πραγματικό αρσενικό στο κρεβάτι. Να τους προσφέρει σεξ τόσο έντονο, που θα κάνει την αδρεναλίνη τους να χτυπήσει κόκκινο και που φυσικά θα τους χαρίσει αχαλίνωτους οργασμούς.


Η λύση ονομάζεται «Νεάντερταλ σεξ», όμως δεν αρκεί να αποφάσισες εσύ να το δοκιμάσεις. Πρέπει επίσης να μάθεις εάν και η κοπέλα σου είναι έτοιμη να ζήσει μαζί σου αυτήν την εμπειρία. Η επιστημονική κοινότητα έχει απάντηση και γι’ αυτό. Ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις, ενώ το 50% αυτών φαντασιώνονται άγριο σεξ –στην κυριολεξία. Τα νέα, λοιπόν, είναι ευνοϊκά. Το ζήτημα τώρα είναι να μάθεις αν έχεις πετύχει το σωστό 50%. Την απάντηση ανέλαβαν να δώσουν οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, που ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες που νιώθουν άνετα με τη σεξουαλικότητά τους φαντασιώνονται πιο άγριο σεξ.
Παράλληλα, Δανοί συνάδελφοί τους έρχονται να προσθέσουν πως οι γυναίκες με τέτοιου είδους φαντασιώσεις έχουν την τάση να ξεφεύγουν από τα στεγανά που τους επιβάλλει η κοινωνία. Γενικότερα, οι σεξουαλικές φαντασιώσεις με πιο βίαιο περιεχόμενο είναι συχνότερες σε ανθρώπους πιο ανοιχτούς στη σεξουαλικότητά τους και σε νέες εμπειρίες, σε αυτούς που ξέρουν να ευχαριστιούνται και να εκτιμούν το σεξ. Οπότε, αν η κοπέλα σου είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη, μάλλον θα σου δώσει το «πράσινο φως». Διαφορετικά, δεν έχεις και πολλές ελπίδες επιτυχίας.
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ