Ένα από τα καλύτερα event ζήσαμε στο ΄΄rockabilly΄΄

Τυχεροί όσοι διάλεξανε την χθεσινοβραδυνή διασκέδαση που πρόσφερε το ''rockabilly'' μαζί με την ομάδα ''Friday Dirty Friday'' με τους Ανδρέα Ρουμελιώτη & Κώστα Καράτζιο.
Η φοβερή μουσική σε συνδυασμό με το υπέροχο κλίμα του μαγαζιού συνέθεσαν ένα bar όπου όλοι έγιναν μία παρέα,κάτι που είχα πολύ καιρό να ζήσω στη νύχτα της Κατερίνης.
Εύχομαι στον Βασίλη Ξώνη και στα παιδιά του ''rockabilly''να μας συντροφεύουν πάντα με τέτοιες βραδιές.


Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης με ανάρτηση του στην σελίδα Friday Dirty Friday έγραψε:
Ό,τι και να πούμε για το χθεσινό πάρτι μας θα είναι ελάχιστο μπροστά σ' αυτό που περάσαμε ! Ακόμη ένα sold out μέχρι τις πρωινές ώρες με μπύρα άφθονη και σφηνάκια jack, καλή διάθεση και εκλεκτό κόσμο σε ιδιαίτερα ζεστό περιβάλλον, κατάλληλα διαμορφωμένο για τις μουσικές μας επιλογές ! Προσπαθήσαμε να παντρέψουμε ένα ιδιαίτερο απαιτητικό μουσικό περιβάλλον με ιδιαίτερες μουσικές προτιμήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακόμη και με την αυθεντική παραμόρφωση ενός βινυλίου !
Να σας ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας αψηφώντας τον παγετό και τις.....γαστρεντερίτιδες ! Ιδιαίτερα στους φίλους που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν , για ιδιαίτερους προσωπικούς λόγους.
Να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη του Rocka Billy φίλο Ξώνη για την άριστη φιλοξενεία του, όλους τους φίλους που συνέβαλαν στην επιτυχία του πάρτι μας, προσωπικά την φίλη Georgia Karasaridou για την έκπληξη που μας έκανε με την χειροποίητη τούρτα της, τον φίλο Dimitris Tsenekidis για την όσο το δυνατό καλύτερη εκπροσώπηση της φιλοξενίας μας, τον φίλο Dimitris Papazisis για την τεχνική υποστήριξη στον ήχο. Επιφυλασσόμαστε για τα καλύτερα στο επόμενο μουσικό μας ραντεβού στις 3 Φεβρουαρίου 2017 ! 
Η ομάδα Friday Dirty Friday είναι ανοικτή και στο facebook σε όσους θέλουν να προστεθούν στην παρέα μας !






Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ