Με πλήθος κόσμου παρά το κρύο ΄΄ ο Αγιασμός των υδάτων΄΄στην Παραλία Κατερίνης

Η λιτανευτική πομπή που σχηματίστηκε από τον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής στην Παραλία Κατερίνης, με την προσέλευση του Ιερού Κλήρου και των τοπικών Αρχών κατέληξε στην παρακείμενη προκυμαία, απ’ όπου πραγματοποιήθηκε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού.
Στην πομπή συμμετείχε η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, ενώ τιμές απέδωσε  άγημα της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας.
Άτομα όλων των ηλικιών βούτηξαν στα νερά για να πάρουν την ευλογία του Τιμίου Σταυρού. Ο τυχερός που έπιασε τον σταυρό ήταν ο Φώτης Δημητριάδης.
Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων, αμέσως μετά το πέρας της τελετής, οΜητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.Γεώργιος: «Φέρνει σήμερα την ελπίδα με τον φωτισμό του ο ενανθρωπήσας Κύριος. Καλό φωτισμό σε όλους προκειμένου να είμαστε ανθεκτικοί στα προβλήματα και στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Ιδιαίτερα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες».

Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ