Επιστρέφει η Φρουτοπία σε τηλεόραση και κινηματογράφο

Να "ζωντανέψει" ξανά και μάλιστα σε διπλό ταμπλό, ετοιμάζεται η μεγαλύτερη ελληνική σειρά κόμικ της δεκαετίας του 1980, η Φρουτοπία, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ως τηλεοπτική σειρά, με μαριονέτες κουκλοθεάτρου να "ενσαρκώνουν" τους ρόλους.
AdTech Ad
Μιλώντας την Κυριακή στην εκπομπή Σπίτι μου, Σπιτάκι μου" του Alpha, ο Φαίδων Σοφιανός, παραγωγός μεταξύ άλλων της τηλεοπτικής Φρουτοπίας, αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο στις οθόνες μας και όχι μόνο, αφού υπάρχουν σκέψεις αυτή να κάνει και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο.
"Ένα από τα θέματα που ετοιμάζουμε αυτή την εποχή είναι το ενδεχόμενο ο Πίκος, ή ο μικρός του ανιψιός, να επιστρέψει στη Φρουτοπία του 2017, που υπάρχει ένα τελείως διαφορετικό πλαίσιο. Είναι ένα φιλόδοξο πρότζεκτ γιατί θα πήγαινε και για κινηματογράφο και για τηλεόραση", δήλωσε ο κ. Σοφιανός
Η Φρουτοπία ως κόμικ δημιουργήθηκε το 1983 από τον συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Ευγένιο Τριβιζά και τον σκιτσογράφο Νίκο Μαρουλάκη. Η μεταφορά της στην τηλεόραση, από την ΕΡΤ, έγινε το 1985 από την οικογένεια Σοφιανού ενώ το τέλος της δεν το είδαμε ποτέ λόγω περικοπών.
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ