Ενημερωτικές ομιλίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση των εποχικών ιώσεων στους Παιδικούς Σταθμούς από τον Δ.Κατερίνης

Κύκλο ενημερωτικών ημερίδων για το προσωπικότους γονείς τωνφιλοξενούμενων παιδιών, καθώς και για το ευρύ κοινό, με θέμα την πρόληψη και αντιμετώπιση των εποχικών ιώσεων, στους παιδικούς σταθμούς του ΟΠΠΑΠ υλοποιεί ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.
Ομιλητές των εκδηλώσεων, οι οποίες ξεκίνησαν την Δευτέρα 23/01 είναι οι παιδίατροι: Γερακάρης Λεωνίδας, Ζέρβας Απόστολος, Καραμήτσιου Όλγα, Τσίγκα Αθανασία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα ομιλιών στους Παιδικούς Σταθμούς διαμορφώνεται ως εξής:

3ος - Σήμερα Τετάρτη 25/01 & ώρα 17:00
4ος - Σήμερα Τετάρτη 25/01 & ώρα 14:30
2ος & 5ος - Σήμερα Τετάρτη 25/01 & ώρα 18:00

6ος - Αύριο Πέμπτη 26/01 και ώρα 15:00
Την ικανοποίηση του, για την υποδειγματική λειτουργία της συγκεκριμένης δράσης εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, Θεόδωρος Παυλίδης, ο οποίος παρέστη στην έναρξη των ενημερωτικών εκδηλώσεων, όπου μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.
Επιπλέον, σημείωσε τη μεγάλη συμμετοχή των δημοτών, που αγκαλιάζουν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ενώ όπως τόνισε:  
«Πέρα από τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης, στοπλαίσιο των δραστηριοτήτων των παιδικών σταθμών του Οργανισμού μας εφαρμόζουμε δράσεις προληπτικής ιατρικής. Γενικότερα θέτουμε σε προτεραιότητα και υλοποιούμε δράσεις που προάγουν την υγεία, την υποστήριξη,την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε παιδιά προσχολικής ηλικίαςγονείς, παιδαγωγούς, καθώς και στο προσωπικό των παιδικών σταθμών».

Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ