To ΄΄ΠΟΤΑΜΙ΄΄ γίνετε ρυάκι

Ένας ένας πηδάνε από το καράβι που βουλιάζει,σαν τα ποντίκια.Αν και πίστευα ότι ο πρώτος που θα έφευγε θα ήταν ο κυρ Σταύρος.Το ρόλο του τον έπαιξε και τώρα πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης, αφού στις εξετάσεις πήρε ΄΄0΄΄.Η ύπαρξη του μορφώματος που αποκαλούμε ''ΠΟΤΑΜΙ''ήταν για ένα συγκεκριμένο λόγο.Να στηρίξει τα διαπλεκόμενα που έχουν να κάνουν με τα μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο,έτσι και αλλιώς, τα διαπλεκόμενα είναι αλυσιδωτά δεμένα το ένα με το άλλο.
Δεν μένει τίποτε άλλο από το να απορροφηθεί αυτό το  κομματικό μόρφωμα από το αντίπαλο δέος  που είναι η ΝΔ.Μια ΝΔ η οποία εκ παραδόσεως στήριζε, στηρίζει και θα στηρίζει τη διαπλοκή και τη διαφθορά.
Όσο για τον ''ΣΥΡΙΖΑ'',άποψη μου είναι πως κανένα κόμμα δεν θα προλάβαινε να διαφθαρεί μέσα σε μία διετία. Αυτούς θα τους δούμε ,αν ανανεώσουν τη λαϊκή εντολή, πάνω στην πενταετία.Βλέπε ΠΑΣΟΚ.
Και για να γυρίσω στο ''ΠΟΤΑΜΙ'', υπάρχει πάντα η επιλογή ο Σταύρος να διαλύσει το κόμμα και να γυρίσει στο παλιό του επάγγελμα ,αυτό του δημοσιογράφου.Ήδη τον φαντάζομαι ανάμεσα σε Μπογδάνο και Πορτοσάλτε, στο κανάλι του φίλου μας του Αλαφούζου.



Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ