Η DISNEY εμπνέεται από τον Robert Louis Stevenson



Το βιβλίο «Το νησί των θησαυρών» του Σκοτσέζου συγγραφέα Robert Louis Stevenson's είναι ένα δημοφιλές ανάγνωσμα στην ιστορία της λογοτεχνίας. Μέχρι σήμερα έχουν γυριστεί πάμπολλες μεταφορές του κλασικού αυτού μυθιστορήματος στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η Disney επέλεξε να το μεταφέρει για μια ακόμη φορά με μερικές μικρές αλλαγές: το στέλνει στο διάστημα. Όπως πάντα μια ταινία της Disney πληρεί συγκεκριμένα πρότυπα, διαθέτοντας ήρωες με θετικά χαρακτηριστικά που καταφέρνουν να κερδίζουν τις μάχες. Πλούσιες μουσικές και ελπιδοφόρα μηνύματα από μια πραγματικά συναρπαστική ταινία κινουμένων σχεδίων! Συνίσταται για μικρούς και μεγάλους κινηματογραφόφιλους.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Τα διαστημικά ταξίδια σε ένα παράλληλο σύμπαν είναι η ζωή του δεκαπεντάχρονου Jim. Με ένα πλήρωμα εξωγήινων και το περίεργο διαστημικό του σκάφος, διασχίζει χιλιάδες έτη φωτός γεμάτα μαύρες τρύπες και αστρικές θύελλες. Στο πρόσωπο του χαρισματικού ανθρωποειδούς (μισού ανθρώπου και μισού μηχανή) μάγειρα John Silver, νομίζει ότι έχει βρει έναν έμπιστο φίλο και καθοδηγητή. Σύντομα, όμως, θα καταλάβει ότι ο John ετοιμάζει ανταρσία, για να αναλάβει τη θέση του κυβερνήτης του σκάφους. Βαθιά πληγωμένος, ο Jim κατορθώνει να αντιμετωπίσει την εξέγερση. Με τον τρόπο αυτό θα ωριμάσει, ανακαλύπτοντας μέσα του μια μεγάλη δύναμη.


Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ