Τραγικό δυστύχημα με παράσυρση πεζού στην Κατερίνη- Χτυπήθηκε από δυο ΙΧ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες βράδυ στην Κατερίνη. Ένα άτομο παρασύρθηκε διαδοχικά από δυο διερχόμενα ΙΧ με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ στις 21.20 στο 2ο χλμ. της παλιάς ΕΟ Κατερίνης- Θεσσαλονίκης, 53χρονος Βούλγαρος επιχείρησε να διασχίσει την οδό όταν παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε 44χρονος Έλληνας.
Ο 53χρονος έπεσε χτυπημένος στο οδόστρωμα και στη συνέχεια χτυπήθηκε από δεύτερο διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε 28χρονη γυναίκα.Ο 53χρονος έχασε τη ζωή του.
Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.Και οι δυο οδηγοί των ΙΧ συνελήφθησαν.
H επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Χθες (17-10-2016) το βράδυ στην Κατερίνη, στο 2ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, ένας 53χρονος υπήκοος Βουλγαρίας κινούμενος πεζός, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να παρασυρθεί εκ νέου από άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο που ακολουθούσε και οδηγούσε 28χρονη ημεδαπή. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 53χρονου πεζού. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.
seleo.gr
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ