ΝΔ για όλα τα γούστα και παντός καιρού

Μια μέρα μετά τις αποθεωτικές εκδηλώσεις λατρείας από τον Θόδωρο Πάγκαλο και τον Πέτρο Τατσόπουλο, δύο αθυρόστομους της πολιτικής, εκτός πλαισίου πια, ήρθε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της Νουδούλας και εξαπτέρυγο του... μεταρρυθμιστή Μητσοτάκη, με μια ακροδεξιά βολή του, να σκιάσει το περίφημο άνοιγμα του προέδρου σε κεντροαριστερά ακροατήρια λέγοντας ότι σε άλλες χώρες φυλακίζουν τους κομμουνιστές.
Με άλλα λόγια ένας μπαξές για όλα τα φυτά.
Ο γυρολόγος της πολιτικής Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος ξεκίνησε από το ΚΚΕ και έκανε καριέρα στον σοσιαλιστικό χώρο, που τον έχρισε έως και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ,  υμνεί εδώ και καιρό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Την Κυριακή, λοιπόν, το... τερμάτισε με άρθρο του στην «Καθημερινή». Προσήλθε μόνος του στη Δεξιά και μάλιστα με ακροδεξιό παραλήρημα κατά του ΣΥΡΙΖΑ που προσομοιάζει σε όσα είπε μια μέρα μετά ο Άδωνις στη Χίο και έφερε σε αμηχανία τα κεντροδεξιά στελέχη της Ν.Δ., την Ντόρα, τον Κυριάκο και όλο τον καραμανλικό χώρο.
Και έπεται και συνέχεια....
Άντε βρε με Κανέλη και Κασιδιάρη θα δέσει καλύτερα το γλυκό.
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ