Συνεργασία Ελλάδας – Ρωσίας στον Αγροτικό Τομέα

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Οδικού Χάρτη για τη Συνεργασία Ελλάδας – Ρωσίας στον Αγροτικό Τομέα, πραγματοποιήθηκε Διμερής συνάντηση του Γ. Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χ. Κασίμη με τον Αν. Υπουργό Γεωργίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Σεργκέι  Λβόβιτς Λέβιν, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ όπου η Ρωσία είναι τιμώμενη χώρα.

Στη συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας για τη Συνεργασία στον Αγροτικό Τομέα, η οποία ακολούθησε και συντόνιζε ο Γ. Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χ. Κασίμης, απεύθυναν χαιρετισμό ο Αν. Υπουργός κ. Μ. Μπόλαρης, ο Αν. Υπουργός Γεωργίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Σεργκέι Λβόβιτς Λέβιν και ο Γ. Γραμματέας κ. Ν. Αντώνογλου, ενώ συμμετείχαν με εισηγήσεις ο Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Δήμας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ), κ. Γιάννης Βογιατζής, εκπρόσωπος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιόλαδου και Επιτραπέζιας Ελιάς (ΕΔΟΕΕ) κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ) κ. Δημήτρης Μανώσης, ο αντιπρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Επαμεινώνδας Παπλωματάς καθώς και στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Από Ρωσικής πλευράς συμμετείχαν, εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Κτηνιατρικής και Φυτοϋγειονομικής Επίβλεψης, ο Πρύτανης και η Αντιπρύτανης του Κρατικού Γεωπονικού Πανεπιστημίου Βόλγκογκραντ, καθώς και στελέχη του Ρωσικού Υπουργείου Γεωργίας.

Επίσης παρευρέθησαν εκπρόσωποι συλλογικών παραγωγικών φορέων, ερευνητικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και οργανισμών του ΥπΑΑΤ
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ