Τα αίματα «άναψαν» Γεωργιάδης-Κουρουμπλής

Άγριος καυγάς ξέσπασε στην πρωινή εκπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή.  Τα αίματα «άναψαν» όταν η συζήτηση έφτασε στο ΦΠΑ στα νησιά αλλά και τα φάρμακα.
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε λόγο για συγκροτημένη προσπάθεια της κυβέρνησης με τον ΦΠΑ στα νησιά και εκεί έγινε η πρώτη «έκρηξη». το πρώτο «ματς». «Καταργήθηκε ο μειωμένος συντελεστής στα νησιά» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Κάνετε λάθος» του απάντησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, με τον κ. Γεωργιάδη να ανταπαντά: «Εσείς κάνετε λάθος. Πέρυσι τον Αύγουστο καταργήσατε τον μειωμένο συντελεστή στα νησιά». «Να διαβάζετε πιο καλά, είστε αδιάβαστος» είπε ο κ. Κουρουμπλής.
Και κάπου εκεί ανέβηκαν κι άλλο οι τόνοι. «Είναι το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και είναι ντροπή να το λέτε στην τηλεόραση όταν εσείς προσωπικά είχατε δεσμευτεί ότι θα το καταργήσετε. Θα έπρεπε να ντρέπεστε που το λέτε στην τηλεόραση»

Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ