Mέχρι το βράδυ «κλείνουν» και οι 4 τηλεοπτικές άδειες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 9 το πρωί της Τρίτης η διαδικασία για την δημοπρασία τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών ενώ εκτιμάται ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί έως το βράδυ σήμερα, Τετάρτη, το αργότερο τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Με βάση τις εκτιμήσεις που βασίζονται στον χρόνο της διαδικασίας φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» οι δύο τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας. Αγνωστο παραμένει ποιοι είναι οι δύο νικητές όπως και το ύψος του τιμήματος.
H διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις εννιά χθες το πρωί και συνεχίζεται σήμερα. Οι εκπρόσωποι των οκτώ επιχειρηματικών σχημάτων που διεκδικούν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες βρίσκονται στα ερμητικά κλειστά γραφεία της ΓΓΕΕ.
Κανείς από τους συμμετέχοντες δεν θα θα βγει από το κτίριο της ΓΓΕΕ πριν και οι τέσσερις άδειες να κατοχυρωθούν στους νικητές, ενώ δεν υπάρχει και δυνατότητα ροής πληροφόρησης από «μέσα προς τα έξω», καθώς ουδείς διαθέτει κινητό τηλέφωνο ή υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα εκδοθεί κυβερνητική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρονται οι νικητές και το τελικό τίμημα κατακύρωσης της κάθε τηλεοπτικής άδειας, ή το σύνολο του τιμήματος και για τις τέσσερις άδειες συνολικά.
Παρά την έντονη -και εν πολλοίς ατεκμηρίωτη- φημολογία των τελευταίων ωρών, κανείς δεν διακινδυνεύει μια διαρροή τους νικητές, καθώς κάτι τέτοιο θα τίναζε στον αέρα την μυστικότητα του διαγωνισμού, κάτι που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της δαιδαλώδους διαδικασίας.
Είναι χαρακτηριστικό πως κυβερνητικές πηγές μέσω ΑΠΕ αναγκάστηκαν να διαψεύσουν τις «πληροφορίες» που κυκλοφορούν και να τονίσουν ότι ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής.
Αυτό που κανείς βάσιμα μπορεί να εικάσει είναι πως ο υπόλοιπος διαγωνισμός θα επισπευσθεί, καθώς αφ' ενός οι ενδιαφερόμενοι έχουν πλέον εξοικειωθεί με το ηλεκτρονικό σύστημα και αφ' ετέρου θέλουν να αποφύγουν την "βασανιστική" -και ίσως μειωτική- αναμονή και διαμονή στην ΓΓΕΕ.
Οπως έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές, οι 4 νέοι καναλάρχες θα γίνουν γνωστοί ταυτόχρονα, με μια κυβερνητική ανακοίνωση, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία. Γι αυτό άλλωστε και κανείς από τους διαγωνιζόμενους δεν θα αποχωρήσει νωρίτερα -ακόμη κι αν έχει εξασφαλίσει την άδεια- ώστε να μην παραβιαστεί η μυστικότητα
thetoc
Share on Google Plus

About ektos-ylhs.blogspot.com/

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ